Thursday, January 5, 2012

Jepun & Tahun Baru!

lamanya tak ber'blog!
bukan tak ada masa
tapi lebih ke arah malas sebenarnya
lagipun bila dah tua-tua ni macam malu pula nak bercerita
kalau dulu semua benda nak bagitahu
sampaikan perkara yang tak patut pun jadi patut
inilah namanya manusia berubah
sejajar dengan peningkatan umur kita
ceewah!
walau apa pun
saya ingin mengucapkan

SELAMAT TAHUN BARU 2012!

baru ada masa nak online sebab baru sampai dari Osaka subuh tadi
sepanjang disana
ketiadaan internet sangat menyusahkan saya untuk berkomunikasi terutamanya di
facebook

nak tahu tips di Osaka, Nara, Kobe & Kyoto?
jangan segan silu email saya di

nnadiams@yahoo.com

tetapi terlebih dahulu sila pastikan anda ada sekurang-kurangnya RM7ribu dalam personal bank account anda sebelum membeli tiket tambang murah ke mana-mana destinasi Jepun ye
kalau tidak jangan harap boleh apply visa!




ps, negara Jepun negara yang paling mahal saya pergi setakat ini
terima kasih.