Sunday, September 27, 2009

entri raya weii

sudah menjadi tradisi setiap tahun hari raya pertama abah akan mengadakan majlis rumah terbuka parlimen lipis
maka kami seluruh keluarga akan berkumpul beramai-ramai untuk meraikannya

antara gambar-gambar yang menarik:

keluarga shahrum tanpa kak long, abg din, darwish & syafiq


adik, kakya, ma & abah


abg din, kak long & 'baby baru' darwish!


keluarga pak ngah duan


keluarga mok de pozi


keluarga pak teh pi


keluarga pak jang lan


keluarga cik ana


keluarga cu ida



anak & menantu bersama nenek


sebahagian dari cucu-cucu perempuan


dengan azyan & ika


antara kaki-kaki yang suka bergossip


raksasa!


hanis & cermin mata yang dikutuk oleh seluruh saudara-mara
ayat pertama makcik kesayangan: kau tak malu ke pakai macam ni?!
haha~


budak yang suka meniru!
awassss


geng karaoke yang tak henti-henti bernyanyi


abah & ma bersalam-salaman dengan penduduk kampung


dah macam jual ais krim pulak
tukar profesen ke bah?



antara gerai-gerai makanan yang ada


*ini keluarga sebelah abah
yang tak ada dalam ni keluarga pak ndak nuar
sebabnya sibuk pergi beraya umah orang



ps, tadi ber'ym' dengan sepupu
dia memberitahu mengenai sepupu seorang lagi
malas mengungkit & mengomen panjang
apatah lagi membuat kesimpulan sendiri
takut nanti tersalah pula
tapi jika benar aku orang yang ditujunya
hanya sebaris ayat yang ingin aku ucapkan
"tak sangka blog 'fucking ugly' ini menjadi pilihan dia untuk di'stalker'nya!"
apa-apa pun terima kasih kerana sudi mengetahui perkembangan semasa saya ye
lain hari sila la melawat lagi~

Saturday, September 26, 2009

buka pintu ada..

serunding!

nurul nadia bt mohamad shahrum
bukan shaharum!


berserta dengan nota

muka surat sebelah tu tak payah la tengok
takot nanti muntah darah pulak!


pape pon
terima kasih kerana sudi mengepos ye
kirim salam sama mak
dengan abah juga
tahun depan kirim la lagi~


dan
sebagai balasan kita masakkan ini

cuba teka masakan apakah ini?


tapi oleh kerana anda & keluarga jauh
jadi yang tolong makan..

kak ida & fadil


dengan ini kita ingin mengucapkan
selamat hari raya maaf zahir & batin
;)


ps, entri raya akan menyusul kemudian

Friday, September 18, 2009

barang baru

terima kasih 'abg terbang' kerana memberi
&
tahniah nadia kerana berjaya meminta
;)

HTC Touch HD


ini yang pernah saya guna:

nokia 3310
p900 sony ericsson pda
nokia 6670
nokia 6680
nokia 3250
nokia 6131
nokia 7390 limited edition
motorola KRZR k3
nokia E90 communicator
htc touch diamond

berlagak tak?!


ps, jangan ada yang sakit hati saya pakai touch hd ye!
:P

Wednesday, September 16, 2009

seronoknyaaa

woohooo!~
exam is finally over
tomorrow activity is to go shopping
and then on friday i'll be home
:)


ps, i want D for all my exam papers pleaseee
amin..

Monday, September 14, 2009

padan muka..

apa guna mempunyai kekasih sebilik
jikalau tidak dapat berbuat apa-apa


ps, oh maaf! belum halal..

Saturday, September 12, 2009

kipas-susah-mati gucci

dua barang yang harus dimiliki:

gucci signoria ladies watch

dan

gucci large ruthenium boston bag

...........................

yang ini sudah dapat

:)

*ini cermin mata ye lala!
bukan pen


ps, ada sesiapa yang minat barang ini?
takut nanti digelar 'copycat' pula..

Friday, September 11, 2009

a List..

abah
scout Baden Powell Hat

ma
-blouse

long
-blouse


abg din
-t-shirt

cam
-t-shirt


kak intan
-blouse

adik
-jeans-
shirt
tshirt

syafiq
-jeans

-t-shirt

syarin
-jeans

-t-shirt
-boxer

syalia
-dress

kak midah
-blouse


*abg faizul

&

ME of course!
;)
3-blouses
-
1 skinny jeans

-2 dress

cardigan

pump shoes


+

darwish~
(welcome to shahrum's family)
overall


everything done!
total $660


ps, sayang can i have your money please
-for your future family jugak!
:P

tambahan:

tapi kita kena percaya pada konsep jodoh
kalau ditakdirkan memang jodoh u dengan i
walaupun kita dipisahkan dengan 7 lautan sekalipun
tetap jodoh u dengan i

ececececececececececeh
auwwwww~

Thursday, September 10, 2009

mari update update

rabu:

berbuka for two!
romantik kita makan begini~
sedapkan saya masak
;)


ahad:

berbuka kat rumah aunty murni
terbaik ok nasi kerabu dia
lengkap dengan ayam percik & daging bakar


dengan fatin anak aunty murni
posing untuk iklan nasi kerabu
:P


jalan-jalan pergi terawih
dalam perjalanan menuju ke masjid uwa
(kami pakai cantik-cantik sebab ada sesi bergambar untuk salam perantauan utusan sebelum berbuka)


untuk tobey:
ayas.ahlak.ganden.asinrakebu
bsbae.ayas.kanma.asin.hada.psale
:(


ps, tak sabar nak balik ni
lagi 8 hari!
yeay~

Sunday, September 6, 2009

nak tajuk ke?!

i am a drama queen!
kalau tak suka pergi mampuslah
boleh blahhhhh~


ps, perlu ke kau dalam hidup aku?

Wednesday, September 2, 2009

okeh! i tau sangat gedikkkk

masa kita mula-mula kenal
u nyanyi lagu rozanna tukar jadi nadia
sekarang i kasi balik pada u
romantikkan i
^_^



sweeettttttt~

(besties sila tumbuk saya)
:P


ps, oh! suara saya memang tidak 'best'
sebab itulah saya bukan penyanyi!