Tuesday, September 30, 2008

life is sucks..

had a great time.
came back to one of the worst feelings.
i actually knew it was coming.
and i kept telling myself, they screwed up real bad this time, so don't hope for a miracle.

Seriously???
FUCK OFF!

Why don't you people get off my back and go find something better to do.

Rage is me. So shut up.

I'll melawan dunia on my own. And I don't need you.

I JUST WANT MY MONEY!!!!!

Wednesday, September 24, 2008

tagged by wawa the yummy

Rules:
1. The rules of the game get posted at the beginning
2. Each player answers the questions about themselves
3. At the end of the post the player then tags 5 people and posts their names, then goes to their blogs and leaves a comment, letting them know they got tagged and to ask them to play and read your blog

Starting time : 12.23 a.m

Name : Nadia
Sisters : Rostina Satira
Brothers : Ahmad Faizal Hisyam & Muhammad Fadhli
Shoe size : 8/9
Height : 157cm
Where do you live : Serdang which is heaven!!

Have you ever
Been on a plane : yes.
Swam in the ocean : im addicted t it!
Fallen asleep at school : owh yes especially during maths time. hehe.
Fell off your chair : oh yesss
Sat by the phone all night waiting for someone to call : erm yes.
Saved e-mails : yes.

What is your room like : just makeover it before puasa! love it~
What's right beside you : my phone
What is the last thing you ate : mee goreng mcik yg sgt delicious! damn yummy :)

Ever had
Chicken pox : yup
Sore throat : duh!
Stitches : once. ouch!
Broken nose : never.

Do you
Believe in love at first sight : depends.depends.depends
Like picnics: love love picnics!
You danced with : fadil!! Silly dance~
Last made you smile : mchs family.
You last yelled at : none.

Today did you
Talk to someone you like : mchs mom n sister's
Kissed anyone : mchs nephew and niece =)
Get sick : nope. i'm perfectly healthy!
Talk to an ex : just text with riki.
Miss someone : yuppp

Who do you really hate:
-lone a.k.a mchs
-for sure ADIK n ALIN! de slut and whore
-the whole bunch of SERDANG BAJET HEBAT team
-and cant think of anyone else right now.. NEXT!

Random
Is there a person who is on your mind now : too many..
Do you like your hand-writing : haha. not at all
Are your toe nails painted : nope.
Whose bed other than yours would you rather sleep in : none for now. maybe daniel bed. ermmm. not good~
What color shirt are you wearing now : black.
Are you a friendly person : yes for sure :)
Do you have any pets : my blue badak ^ ^
Do you sleep with the TV on : tak.
What are you doing right now : update my blog.. erk
Can you handle the truth : yes kot.
Are you closer to your mother or father : both!
Do you eat healthy : nope. i eat what i want when i want.
Do you still have pictures of you & your ex : yes.
If you're having a bad day, who are you most likely to go to : any of my close friends..
Are you loud or quiet most of the time : depends on the situation
Are you confident : ok lah. but i've stage fright kot. haha. yeke?!

5 things I was doing 10 years ago:
-been schooling in aussie
-was mad about spice girls. haha.
-ate too many of lamb chop.
-go swimming with maria and courtney like everydayyyy
-kicking michael leg and got scolded by de principal =(

5 things I would do if I were a billionaire:
-buy houses and cars.
-spend on my loved ones.
-wont stop buying clothes, bags and shoes. duh.
-invest. cheh.
-donate some of my money.

5 of my bad habits:
-i procrastinate a lot!
-i eat not according to time.
-will power not strong enough... i cannot stay up to revise.
-indecisive.
-impatient.

5 places I am living in
-alam shah
-serdang
-clayton
-bangsar
-nilai

5 people I tag
-sabrina
-belle
-azizul a.k.a tobey maguire~
-farhana
-kak ana

Time done: 12.56 a.m

the new hairstyle

yeay! finally ada masa nak g salon =)
went with kiela to sg wang and after meet up with michael ling hairstylist he suggested to do digital perm pulak..
asyik2 lurus je, boring!

and after a few cuts, roll2 sana sini..

so here it goes:


hope u guys like it!~

feel like to put some color before raya.. what do u guys think?!

Monday, September 22, 2008

my always bf!


happy birthday riki!!!

jgn nakal2~
i hope you're having a better day than i am
frens 4ever ait ;)
hari.. hari.. harimau!


well here is my wishlist:

  • getting married ;)
  • euro trip
  • japan trip
  • u.s trip
  • hawaii
  • new car
  • degree
  • bali
  • phuket
  • makeover my new room at ma's house
  • makeover my room at serdang house
  • louis vuitton tivoli gm bag
  • shopping and more shopping
  • more money $$$$
  • lose weight (ngeh3)
  • new haircut/hair styles
  • any new perfumes
  • gucci watch
  • louis vuitton manhattan pm bag
  • new shoes
  • pda phone
soon will updates more ^ ^


Sunday, September 21, 2008

super rich!!!


ni nak cerita kat korang. first time dalam hidup aku naik private jet. tsangat la terasa superrr rich nya!!!!! aku naik private jet ni masa nak pulang dari hong kong ke msia. layanan gila bab 1st class. kalau naik commercial flight beli tix first/business class pon xkan dapat layanan mcm ni. turun je dari kereta trus org datang sambut dbawa ke vip room.

kat bilik vip

yang welcome tuh plak bukan stewardess or staff airport tapi pilot tuh sendiri! bagasi2 aku tak payah nak scan or sibuk2 cek. diorg ambik trus sumbat kat perut kapal terbang. passport pon aku xpyh beratur nak cop. suma diorg kasi settle. yg aku tahu pilot tuh sendiri datang kat kitorg and ckp 'your flight is ready to fly'!

aku tgh sawan tak tahu nak duk kerusi mane satu..

dah masuk dalam private jet tuh aku lg la ber+ excited. kerusi bpk besau n selesa. dalam jet tuh boleh duduk 14 orang je termasuk sorang pramugari. stewardess dia sumpah cun gila. org2 tua sebelah kiri kanan aku suma dah gatal2. nasib bapak aku tidak (agaknya la kot.. ngeh3~)

dalam pjalanan tuh aku pon dok pikir2. berapa la kos jet tuh ek. minyak lagi, nak byr pilot lagi, stewardess lg. tuh belum kira staff yg angkat2 barang. fuhhh. memang kaya la owner jet tuh. xsangka aku ada gak org kaya terlampau kat msia ne!

kat belakang tuh 2nd pilot

pape pon thanks to kwn abah yang offer naik private jet dia. kawan abah tuh pon one of ahli parlimen gak (pesal bpk aku xde private jet cam dia hah?! ermmm). maaf aku tak boleh bagi tahu parlimen kawasan mana or sebut nama dia kat sini (atas sebab2 tertentu, maklum la org kaya. nanti jet dia kena curik ngan korang plak. hehe)

>>>kalau aku jadi anak dia : ini jet bapak aku yang punya! muahahha~

Saturday, September 20, 2008

dah pulang =)

seminggu kat hk n macau tsgt la penatttt. dah la bulan puasa. huhu! tapi semangat shopping tak pernah menghalang aku dari pergi membeli-belah ;)

skang kat rumah parent. jadi kalau nak ngadap pc lama2 rasa xbest. so sebelum mak aku jerit baik aku blahhh.

later aku update lg. ni just nak inform yg aku dh ada kat msia. sapa nak ajak dating jom laa. ngeh3~

my cantekkk @ fadil

HAPPY BIRTHDAY NONOK KU SAYANG
LOVE U KENTUT
SEMOGA PANJANG UMUR N MURAH REZEKI
MWAHXX!

Wednesday, September 10, 2008

mchs, mtps is ok..

Everything seems to be getting back to normal.
and I'm glad. =)
Well, almost everything.

love, sex and rock & roll!


semua orang tak percaya kalau kita kekal selamanya..

mereka tahu apa tentang kita?

mereka tidak tahu waktu-waktu kita,
mereka fikir kita tidak boleh hidup bahagia?

tapi aku bahagia hidup dengan dia
bahagia itu kita yang cipta
bukan mereka..

mereka fikir kalau tidak ada rumah, kereta, baju cantik
itu maknanya kita tidak boleh bahagia?

kita memang selalu berdua
dan tidak ada yang boleh pisahkan kita
kita punya cara kita sendiri
dan kita punya dunia kita sendiri

aku sayang kamu cinta
aku juga cinta kamu sayang..

Tuesday, September 9, 2008

lala excident!

sian lala.
xsampai 15min bawak motor baru dah jatuh.
dia tak cedera parah.
cuma luka-luka sikit je kat tangan & kaki.
sila la melawat dia~

lala u rawk! get well soon :)

Monday, September 8, 2008

maaf,


semua post yang lama telah ku jadikan draft..


-nadia